keskiviikko 10. syyskuuta 2008

“I'm no angel, but I've spread my wings a bit”

(Mae West)

Koko eilinen päivä satoi aamusta iltaan, ei tietoakaan mistään muusta. Sataa, sataa lotisee, Esteri näytti taas taitonsa. Olkoon hän ylpeä aikaansaannnoksistaan. Oiva aika tuunata! Enkeli ja pannunalusta joutuivat minun käsittelyyni.

Systeri antoi pienen keraamisen enkelin minulle tuunattavaksi. Veikeä pöytämallinen enkeli joka tuntuu unelmoivan ja miettivän jotakin ihanaa. Siitä puuttuu ainoastaan se ajatuskupla! :))

Tällainen se oli ennen, harmaan valkoinen ja epätasainen maalipinnaltaan:


Olen ihan spray-maalin lumoissa, totaalisen hurahtanut. Sillä käsittely edistyy nopeasti ja helposti ja se sopii moneen pintaan. Ja maali on vielä verraten edullista, 3,90 e/pullo. Ideaali tämän keraamiseen enkelin tuunaukseen. Valkoista mattaspray-maalia pintaan yksi kerros, ja voilá se oli siinä.

Tässä lopputulos, uskoisin että Systerikin tykkää tästä. Ei suurensuuri ero entiseen, mutta enkeli raikaistui ja puhdistui entisestä:

Innostuin myös maalaamaan puisen alustan valkoiseksi. Aikoinaan kirpparilta ostettu, ja ennen keskiruskean värinen. Kaunis puukoristus pääsi näin oikeuksiinsa. Sopii alustaksi tai vaikkapa seinälle koristeeksi.10 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Todella onnistuneet tuunaukset! Sadepäivässä on puolensakin. Minullakin oli askartelutarvikkeet esillä.

maano kirjoitti...

ihana enkuli :) ja tuo puukoriste on kyllä kaunis :)

Kirsi kirjoitti...

Tulipa enkelistä "raikas". Minulla myös pari tuollaista puualustaa, tosin vielä tummanruskeita... ainakin toistaiseksi ; )

Kirsi

tiina kirjoitti...

Niin... eikös spray-maali olekin ihan paras juttu... ;)Enkelistä ja alustasta uli kyllä hienot. Meillä aurinko eilen paisteli, oli tosi kaunis päivä. :)

Wanhatar kirjoitti...

Kauniita tuunailuja:)

Mari

Sirkka kirjoitti...

Kyllä enkelillä on eroa nyt kuin YÖ ja PÄIVÄ...
tänään mietin tätä blogi aloitustani noin maaliskuun alkua, kun tulin aloittaneeksi, kyllä aika on mennyt kuin siivillä...

Elsa sinulle parahinta iltaa, tänään sinulle ja minulle paistaa aurinko:)

sariw kirjoitti...

Ihania tuunauksia. Tässä ihan alkaa katsoa omaa kotia ja sen pieniä esineitä aivan eri tavalla. Löytyisiköhän jotain, joka haluaisi tulla maalatuksi valkoiseksi...

olivieno kirjoitti...

Sraymaalia on käytelty täälläkin! Aina on valkoista ja kokoelmaan kuuluu myös musta, kupari, kulta. Upeat tuunailut, puualusta on varmasti tosi hieno seinällä!!

päivi kirjoitti...

ihanat tuunaukset:)
kyllä valkea maali saa useinkin ihmeitä aikaan?
mukavaa huomista päivää sinulle, pian taas viikonloppu on?
iltaterkuin päivi

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Tuo valkoinen matta spraymaali on munkin ehdoton suosikki - olen varmaan kesän aikana ruiskinut sitä lähemmäs 20 purkkia! Tosi onnistuneet tuunaukset - tuohon sprayaamiseen tulee vähän kuin himo ja sitä alkaa katsella kaikkea mahdollista tuunattavaa ympäriltään...=)