sunnuntai 30. marraskuuta 2008

La Bastille construite en 1370

Niin se viikonloppu hurahti taas ohi, ja huomenna taas koittaa arkinen maanantai, joka on viikonpäivistä se ikävin ja tylsin. Ainakin minun mielestäni. Mitä tuli tehtyä viikonlopun aikana? Huushollin pitoa, siivousta, kaappien järjestelyä, kankaanpainantaa ja vähän ostoksiakin. Sää on ollut koko viikonlopun ajan sateista, joten ulkoilu jäi vähemmälle.

Mutta kankaanpainantaan taasen, toivottavasti ette kyllästy näihin samoihin kankaanpainantajuttuihin. Se on minulla koko ajan päällimmäisenä mielessä. Tilasin netin kautta uuden kirjainsabluunan, siinä on wanhanaikaiset ranskalaiset versaalit kirjaimet A:stä Z:tään + &-merkki. Lisäksi olen hankkinut sitä oikeaa, hyvin karkeaa säkkikangasta. Ja heti piti päästä testaamaan molempia.

Koska säkkikangas on kuosiltaan harvaa, kului siihen melkoisesti tekstiiliväriä. Muuten kiva materiaali tähän hommaan. Tein kapean ja pitkähkön peitteen sohvalle, siinä teksti: No 63 Bastille 1370 Paris + ornamenttikuvio. Ihan päästä tempaistu teksti mutta on siinä yksi tosiasia, nimittäin Bastillen linnoitus on valmistunut vuonna 1370.

Tiistaina on tiedossa taas reissu Turkuun, jossa odotettavissa mm jouluinen lounas hyvässä seurassa ravintola Teinissä. Oikein mukavaa uuden viikonalkua, hyvät kanssasisareni! Ja kiitoksia kaikille kommentin jättäneille, kommentit ovat kannustavia ja niistä tulee aina hyvälle tuulelle.
16 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

No eipä taatusti kyllästytä...kankaanpainanta juttuihin. Kivahan se on katsella ihaillen, kun itse ei saa aikaiseksi.
Maanantain jälkeen tulee nopeasti tiistai ja sit taas melko pian loppuviikko...hurjaa vauhtia kiitää tää aika...
kaunis Madonna.
Nautinnollista Turun matkaa ja pidähän kiinni iloisista ajatuksistasi.

maano kirjoitti...

no vau siit tuli tosi hieno , säkkikangas on minuta helppo painettava tulee haparoivinki käsin suht hyvää jälkee väri ei leviä niin helposti :)

Anne kirjoitti...

Ihania juttuja sie osaat kyllä tehdä!Voi,kun uskaltaisi ja ehtisi itsekin kokeilla..
Mukavaa Turun reissua sinulle!

Karita kirjoitti...

En minä ainakaan kyllästy. Mukava katsella taitavasti tehtyjä töitäsi.
Mistä nettikaupasta olet tilannut sen sabluunan?

Karita

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Ei kyllästytä ei, vaikka itse sain viikonlopun pidettyä taukoa kangasväreistä. Täytyy hieman kypsytellä uusia ideoita ettei koko ajan toistaisi itseään. Pari juttua on tosin odottamassa kuvausaikaa... Tuo säkki on mahtavan monikäyttöinen ja erinomaisen kaunis juuri noin sohvannojalla! Hauskaa Turun reissua!

Mari kirjoitti...

Kylläpä siitä tuli kaunis! Voi kun itse osaisi... *Huoks*

Elsa kirjoitti...

Karita,

Tilasin sabluunan:

http://www.countrybymail.fi/

Se oli kyllä hirvittävän kallis, en edes kehtaa sanoa, parempi katsoa itse ja ihmetellä. HobbyPointista ja Sinooperista saa noin 10 eurolla.

Villa Vaalea kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania nuo painetut säkkikangas jutut, voi kun tekis mieli kokeilla itsekkin!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Ei koskaan liikaa painettuja kankaita.. ja kerrohan minulle mistä tilasit nuo kirjain sabluunat. Ovat niin upean näköisiä...
Malttamattomana odottelen.
-Krisse-

Marge kirjoitti...

Aivan ihania olet taas tehnyt!! Eikä missään nimessä kyllästytä!! Upeita tuotoksia!! Sain tosiaan netistä printattua jouluisia vintage kuvia (kiitos sinun neuvosi), mutta nyt jäin miettimään, että pitäisikö mun päällystää koko kuva, joka tulee taas kartonkipohjaisen tekstin päälle, sillä decoupe lakalla? Pysyisivätkö kauniina ilmankin? Jälleen kiitos suuri!! Olette saaneet minut innostumaan vintagetyylistä ja piiitkästä aikaa askartelusta!!

mimosamamma kirjoitti...

En minäkään tällaisiin ihanuuksiin ikinä kyllästy! Silmäilot nääs kuuluvat kärkipäähän elämän nautintojen listassa:)
Mukavaa viikonjatkoa Sinulle.

taburetti kirjoitti...

Upeita nämä sinun kankaanpainanta juttusi eli ei niihin kyllästy vaan niitä ihailee!!!
Mukavaa Turun matkaa ja mukavaa viikkoa!
Terkuin Jaana

olivieno kirjoitti...

Kauniita kankaanpainantoja jaksaa ihailla! Itse olin laiska ja hankin valmiiksi painettua säkkikangasta, pähkinäpusseina olleita. Nyt ovat pesun jäljiltä kuivumassa, toivottavasti erikoinen haju häviää...

Elsa kirjoitti...

Marge,

En osaa sanoa kumpi parempi decoupage-lakalla vai ilman? Melkein jättäisin ilman, mutta kannattaa kokeilla... Yrityksen ja erehdyksen kautta se oikea tapa tehdä löytyy... Eipä minusta ollut nyt apua lainkaan...

Sarppa kirjoitti...

Kyllä on hieno..

Galleri MochB kirjoitti...

Nä vi tröttnar inte... :O) För det är ju bara såå vackert! Och lite avundsjuk är jag också... Och nu är redan halva veckan gått, så snart stundar det helg igen. Kram Mia