maanantai 29. joulukuuta 2008

Loppuvuoden kujeet


Joulu on ohi - onneksi - ja oli oikein mukavaa kaiken laiskottelun ja mässäilyn jälkeen mennä töihin, hih! Taidan olla vähän outo ja merkillinen, mutta toisaalta töissä löytyi iso porukka, joka ajatteli samalla tavalla. Ja kohta on vuosi 2008 takana, edessä uusi vuosi ja ne uudet kujeet.


Mutta sitä ennen ajattelin satsata omaan itseeni, huomenna on geelikynsien huolto. Minulle laitettiin runsas kuukausi sitten ensimmäiset (ikinä!) rakennekynnet, geelikynsien muodossa ranskalaisella manikyyrilla. Olen aina luullut että tällaiset kynnet olisivat hankalat käytössä mutta mitä vielä. Ei lainkaan, muutaman päivän totuttelun jälkeen kaikki on sujunut hienosti, eikä yksikään kynsi ole mennyt rikki. Siivoushommia olen tehnyt kumihanskat käsissäni. AInoa ongelma on pienten esineiden kuten kolikoiden nostaminen lattialta. Katsotaan miten keväällä sujuu kun golf-kausi alkaa.


Ja sitten perjantaina on kampaajan vuoro. Minulla on erittäin paksut vaaleat hiukset, ja kasvaneet pituutta ja paksuutta, ja nyt pitäisi saada uusi kevyempi look. Varmasti ohennetaan runsaasti, ja lyhennetään. Vaikka asun Hgissä niin kampaajani on Turussa, ja kun on hyvän hiuspaikan löytänyt, niin siitä on vaikea luopua. Kampaajan tuoli on vähän niinkuin Leelian lepotuoli, rentouttava ja terapeuttinen.

Askarteluissa minulla on työn alla muutama kankaanpainantatyö sekä vanhasta uutta-leivosmuotti-projekti mutta niistä joskus tuonnempana.


Oikein mukavaa, hauskaa ja antoisaa loppuvuotta 2008!

12 kommenttia:

titta kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin Elsa.

Minäkin olen tuumaillut noita rakennekynsiä, mutta ehkäpä vasta sitten kun ei enää tarvitse kantaa ja pukea pieniä lapsia. Ja toisaalta mitäköhän kynsille kävisi keväisin, kun isken somet multaan ja tartun lapion varteen.

Mari kirjoitti...

Minullakin on vähän jäänyt retuperälle tämä omanitsensähoitaminen... Siihen on kyllä tarkoitus panostaa ensi vuonna:)

Kynsiä olen kokeillut puolen vuoden ajan... Ensin tykkäsin, mutta joku alkoi sitten häiritä. Kesällä oli puutarhanhoito-hommat vähän vaikeita ainakin. En sitä sillon ajatellut, mutta kynsien poiston jälkeen tajusin miten helppoa on olla ilman niitä;)

Ihanaista vuoden vaihdetta:)

Mirva kirjoitti...

Olen haaveillut noista kynsistä, koska omani ovat niin onnettomat. Eivät koskaan kasva pitkiksi kun lohkilevat niin kovasti. Toisaalta taas olen veden kanssa niin paljon tekemisissä,että tuskin tekokynnetkään kestäisivät kauaa.
Kampaajalla käynti jäi taas kun nuorin sairastui ja jouduin ajan perumaan. Nyt taas meneekin tovi, että saan aikaiseksi varata ajan. Kohta tässä on vuosi itse värjäilty.

tinttarus kirjoitti...

Minä olen jäänyt geelikynsikoukkuun!

Viime kesän pihahommatkin sujuivat käsineet käsissä ilman suuria vaurioita, mitä nyt sitä isänmaata jonnin verran kynsien alle livahti käsineistä huolimatta...

Semmoista itsensä hemmottelua se on ja minulla ainakin omat on niin lohkeavaiset, että olen saanut nauttia kauniista kynsistä ja huolitellusta vaikutelmasta koko rahan edestä!!

Hemmottelua ja hoivaa, hellää ja kaunista ja kaikkea ihanaa pian alkavaan vuoteen!!

Mari kirjoitti...

Geelikynnet ovat ihan hyvännäköiset ja kestävät, minäkin kokeilin niitä puoli vuotta mutta kun niitä pitää hoidattaa kuukauden välein niin se ei iskenyt... Puutarhahommatkin onnistuivat ihan hyvin, en säälinyt niitä yhtään ;)

Sirkka kirjoitti...

Heipsistä kukkuu...
Minä en tarvitse geelikynsiä...itselläni on aina ollut , niin kauan kuin muistan pitkät kynnet ja vahvat...minäkin teen puutarhahommia, eivät ole esteenä, eivät ole haitanneet missään muussakaan hommeleissa. Taitavasti olen aina selvittänyt solmuun menneet kulta ja hopeaketjut:) Toki tiedän että kynsien alla kasvaa miljoonat bakteerit, niistä minulle on vihjailtu, mutta tokihan pesen käsiäni myös kynsien alta...olen myös saanut kehuja on ihmisiä, jotka ymmärtävät pitkien kynsien päälle..:)minulla kynnet kasvat hurjaa vauhtia, juuri lyhensin niitä hiukan, mutta en voisi kuvitellakkaan ilman pitkiä kynsiä.
Kädet ylös kellä on pitkät kynnet, täällä nousee heti!:))

Mukavaa iltaa!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Minulla on myös geelikynnet. Eli omat alla ja geeli päällä. Ja olen todella tyytyväinen. 1,5 vuotta ja ilman en tule toimeen.
Ei mee miksikään edes puutarhahommissa..

Ilona kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta sinulle!

elina kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle.
Geelikynnet, en ole ikinä kuullutkaan. Minä tosin en juuri hoidata itseäni muutenkaan, en ole käynyt kosmetologilla ja harvoin kampaajallakaan. Taidan kuulua niihin lihaviin hoitamattomiin vanhoihin akkoihin, jotka häiritsevät muotitoimittajien silmää katujen vilinässä ja pilaa suomalaisen naisen maineen ulkomaalaisten silmissä.Onneksi käyn harvoin kaupungilla enkä käy ulkomailla, joten en ainakaan usein aiheuta "lenitoille" päänsärkyä.

Marge kirjoitti...

Oikein mukavaa ja ihanaa tulevaa vuotta sinullekin!!

Sirkka kirjoitti...

Voi sinä ihana Elsa!
Tulin kertomaan sinulle, että Vuosi vaihtuu:)))
et usko kuinka nauran täällä siis tässä ja nyt:))) tuolle Elinan kirjoitukselle:)) parasta mitä olen kuullut vähään aikaan:)

Kiitän ihanista kuvistasi sekä kirjoituksistasi...

Onnea ja iloa alkavalle Vuodelle 2009!

tiina kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Elsa!
<3 tiina.