keskiviikko 31. joulukuuta 2008

3 - 2 - 1


Vuoden viimeiset kaksi tuntia on jäljellä, ja sitten alkaa lähtölaskenta vuodelle 2008, ja koittaa uusi aika ja uusi vuosi 2009.
Mitä jäi käteen vuodesta 2008?


Vaikka mitä sillä paljon on mahtunut vuoteen 2008: mm. askarteluita (kortteja, decoupage-töitä, kankaanpainantaa, leivosmuottiaskarteluita), käsitöitä ja ompeluksia (pussukoita, pehmotauluja, hopeakoruja, helmikoruja, tilda-hahmoja, pehmosydämiä), tuunauksia (lypsyjakkaroiden, tv-tason ja sohva-arkun maalaus valkoiseksi, kahden kirjakastin tuunaus, lukuisten lokerikoiden kunnostamisia), kirpputoreja ja huutonettiä (se iki-ihana rautasänky lienee paras löytöni) sekä matkustelua (keväällä Pariisissa ja kesällä Kreikassa Zakintos-saarella).

Ja ennen kaikkea yksi tärkeä virstanpylvääni: aloitin oman blogini 11.7.2008, minulle tämä on oiva henkireikä, tänne on kova hinku, täällä olen tavannut virtuaalisesti ja ihan livenäkin ihanaisia ihmisiä, joilla on runsaasti luovia ideoita ja ajatuksia. Olen siis saanut paljon, ja toivottavasti olen pystynyt antamaan itsestänikin teille jotain, edes pienen hippusen.

Haluan kiittää sydämestäni kaikkia blogissani kävijöitä, ja toivottaa teille kaikille Onnellista & Hyvää & Antoisaa & Menestyksellistä Uutta Vuotta 2009! Tehdään ensi vuodesta vieläkin parempi ja nautitaan elämästä täysin rinnoin ja sydämin! Tapaamisiin ensi vuonna!


t.

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Lämmin toivotus vuodelle 2009!

Tuokoon se sinulle kaikkea hyvää, hiukan kosketusta enkelien ja ripausta säihkettä keijujen.

Heidi
<3

päivi kirjoitti...

antoisaa ja sisustusrikasta vuotta 2009 sinulle,
blogissasi on ollut ilo vierailla ja nauttia kuvistasi ja kirjoitteluistasi<3
kaikkea hyvää sinulle toivoen päivi

sannuli kirjoitti...

Minäkin toivottelen oikein ihanaa,onnellista,antoisaa ja idearikasta vuotta 2009!Blogissasi on ollut kiva vierailla,nyt vasta kiireiltäni ehdin kommentoida;)


Sannuli

elina kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos mukavasta blogista, täällä on kiva vierailla.

Mari kirjoitti...

Oikein ihanaa uutta vuotta:) Jatkan aktiivista vierailua tänne tänäkin vuonna!

tinttarus kirjoitti...

Kaikkea antoisaa, ihanaa ja mieltäpiristävää tähänkin vuoteen, juuri alkaneeseen!
Sielulle ja mielelle virkistystä täällä blogi-ihmisten mukavaisessa maailmassa....piipahdellaan ja kuulostellaan uusia tuulia täällä entistä innokkaimpina, eikös?!

Sanni kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Minäkin pysyn lukijanasi. En ole tainnut kommenttia koskaan jättääkään vaikka usein käyn.