keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

April Fool's Day


Ollaan jo huhtikuussa, kevään 1. kuukausi. Jippii! Aurinko on paistanut tällä viikolla monesti, todella kauniita kevätpäiviä! Toivottavasti lumi on jo mennen talven lumia eikä lisää enää tulisi.

Minua ei ole aprillattu tänään, kai sitä on jo verran skeptinen ettei usko enää mitään. Lapsen usko on hävinnyt ja tilalle on tullut skeptisyys, hyi minua. Tosin en löytänyt Hesarista aprillipilaa, joten uskon silti kai kaiken mitä lehdessä lukee? ;) Miten Sinua on aprillattu tänään?


Mantelimyllyni on saanut kaverin, tuollaisen hieman uudemman ja paremmin säilyneen version, väriltään turkoosin, joten nämä kaverukset sopivat värinsä puolesta yhteen kivasti. Kirpparilöytöjä, vain 3 euroa! Tuon metallisen A-kirjaimen tuunasin valkoiseksi spray-maalilla, alkujaan se oli pronssinvärinen.


Tämä viikko on ollut kiireinen, maanantaina olin Turussa, ja nyt olen kaksi päivää ollut seminaarissa. Ja ensi viikolla koittaa loma! Töihin vasta tiistaina 14. huhtikuuta, joten pääsiäinen pitkittää lomaa mukavasti, ja tuntuu kuin puoli kuuta menisi lomaillessa, kivaa! Lomasuunnitelmistani verran että osa ajasta menee jo aloittamaani pieneen maalausurakkaan. Keittiön pöytä ja eteisen naulakko ainakin saavat uuden värin pintaansa.


Hi guys! Today is April Fool's Day! And spring is almost here! April is the first actual spring month in Finland, althought here is some snow still. The almond grater is my latest flea market finding, so my old grater has got a friend from this a bit newer version. Only 3 euros, so a rather good bargain?! Next week I am on holiday which I'm looking eagerly ahead. During my holiday I'm planning to do some furniture painting. Have a nice weekend!


14 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihanan myllyn olet löytänyt. Minuakaan ei tietääkseni ole tänään aprillattu ;)

TeSa kirjoitti...

Pikku pila joka päivälle, minua ei usko enään kukaan. Uskottavuus mennyt aikoja sitten ;)
Ihana vanah mylly.

tiina kirjoitti...

Hieno tuo uusi..kin mylly.
"Uunotettu" ei ole tänään mitenkään, johtunee siitä että olin melkein koko päivän kotona yksikseni... (ihanaa luksusta ;) ei ollut ketään kuka olisi edes yrittänyt huijata. :)
* vaihteeksi näin.

Mirtzi kirjoitti...

Ihania myllyjä! Vaikka olen tolkuttanut itselleni, etten uskoisi mitään aprillipiloja, niin silti kaikki ne ovat menneet läpi...mies kertoi autonsa kumin puhkenneen Helsingin työmatkallaan...minähän hermoilin- mutta se olikin vain aprillia.
Toinen hyvä oli Lantlif- blogissa, sen voi käydä itse kukin katsomassa...meni läpi...voi minua sinisilmää...enpä olisi uskonut:)
Mirtzi

Elsa kirjoitti...

Juu, Lantlifin aprillijuttu oli hauska...

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Plääh, kadehdin täällä lomalaista - onneksi pääsiäisestä saa siivun melkein meistä jokainen! Mantelimyllysi on hieno - kaksin aina kauniimpi!

Sarppa kirjoitti...

Eipä minuakaan huijattu ja en itsekkään jaksanut mitään pilaa keksiä.

Mahtavat löydöt taas sinulla

Kirsi kirjoitti...

Somat myllyt ja taas niin kauniisti kuvattu!

Aurinkoista loppuviikkoa!

Kirsi

elina kirjoitti...

Kauniit myllyt. Minua aprillasi tytär ja vielä aika rajusti. Otin ihan todesta ja vasta tunnin kuluttua tuli tekstiviestinä "aprillia"

Anonyymi kirjoitti...

Sinullakin ihania myllyjä, minä en niitä vaan löydä mistään=(

Rentouttavaa lomaa, minullakin se alkaa huomena=)

Terkuin Karita

päivi kirjoitti...

ihanaa alkavaa huhtikuuta sinulle elsa<3 <3
tietysti taas ihastelemassa kuviasi ja kiitänkin kauniista silmäilosta:)
torstai terkuin päivi

Sirkka kirjoitti...

Ei juotu kuravettä!

Loistavan kaverin sai seurakseen, jep!

A kin on passeli!

Oikein ihanaa lomaa sinulle, saakos arvata pöydän ja naulakon värin, hih!

Elsa kirjoitti...

Sirkka, sanotaanko yhteen ääneen että VALKOISEKSI ne maalaan!

Ainosofia kirjoitti...

Kävin ihastelemassa uusia kuviasi :)

-ainosofia-