keskiviikko 20. toukokuuta 2009

"Oh la laa", she said.


Löysin kirpputorilta pienen mutta sitäkin ihanamman aarteen. Ihan tärisin kun sen äkkäsin. Joskus osuu eteen jotain, joka on pakko saada. Niin alkuperäinen, aito ja nostalginen juttu. Nimittäin Vaasan Puuvilla Oy:n lankarullia tusinan verran. Mustaa puuvillalankaa puurullissa, jossa logo-lappu. Alkuperäisessä paketissa, ruskeassa voimapaperissa, ja siihen on painettu vanhalla käsialan tapaisella kirjoituksella teksti: Ompele Vaasan ompelulangalla" och samma på svenska toiselle puolelle: "Sy med Vasa sytråd". Jokapäiväinen ja niin tavallinen käyttötavara ennen vanhaan mutta jollain tavalla se puhuttelee koskettavasti.From the flea market I found a tiny but so charming thing, namely a dozen wooden spools of black cotton yarn. And in its original packaging, wrapped in brown paper. So original and nostalgic. I am spellbound to such treasures. Ordinary and real everyday thing which has lasted till our days. Me like a lot!


Kiitoksia Pumpulia ja Pellavaa blogin Ilonalle, kivasta ja yllätyksellisestä tunnustuksesta! Olen kovastikin otettu! Tällä kertaa jätän tunnustuksen jakamatta edelleen koska on niin paljon hyviä ja ihania blogeja etten osaa niistä valita.

P.S. Olen saanut autonikin kotiin, tosin se piti kuljettaa Vaasasta autonkuljetusautolla tänne etelään korjattavaksi! Nyt kiva taas surrutella omalla hopalla!

9 kommenttia:

Anna-Lena, Drömmar av silver kirjoitti...

Visst är det härligt när man hittar ett sådant nostalgifynd. Det är inte så ofta det sker! Missade en väska till min makes gamla moped häromdagen, måste försöka ge mig ut på jakt efter den igen.

Hoppas att du får en skön helg!!!

Kramar Anna-Lena

pienilintu kirjoitti...

Heja Vasa!!!! ;)

Mari kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta:) Ihana löytö! Mummolla oli tuollainen lankarullapakkaus, jota lapsena järjestelin... Rentouttavaa vapaapäivää!

kati kirjoitti...

Voi mikä löytö. Miten lankarullat voivatkin olla näin kauniita?!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

mikä aarre, onnea löydöstä!
Ilona

sanna kirjoitti...

Ohlalaaa :) Tiedän varsin hyvin tuon tunteen, ja se tunne on ihana!
Todella hauska ja mikä parasta, hyödyllinen löytö.

Mukavaa pyhää myös Sinulle.
-Sanna

tiina kirjoitti...

Hieno löytö!!!
mukavaa että menopelisi pelittää taas!!!! :)

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Oikea löyty..onnittelen..

Galleri MochB kirjoitti...

Så mysigt fynd du gjort! Har några liknande jag också i originalförpackning. Ha en skön helg!