keskiviikko 7. joulukuuta 2011

"Today is the tomorrow you worried about yesterday."

Mustan Tolix-tuolin löysin jonkin hetkisen aikaa sitten Antiikki Pehtoorista, tämä yksilö vanha ja alkuperäinen joka sopii oivasti muiden Tolix-tuolieni sekaan. Ja sitten uusi House Doctorin selkeä seinäkello muistuttaa minua rautatieaseman tai koulun kellosta.

Olen onnellinen että tämä on ainoastaan kolmepäiväinen työviikko, jotenkin totaalinen väsymys on vallannut minut, lienee tuttua muillekin?

Black Tolix A chair was found from here, old and original Tolix goes well with my other Tolix chairs. My absolute favourite chair at the moment. The new wall clock is from House Doctor, and it remains me of railway station or school clock.

I am so happy that this week is only three days workweek, somehow I am totally tired, probably this is familiar to many of us?!

6 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

hieno tuo vintage tolix! täälläkin väsymystä, pari isompaa hommaa takana, niin kummasti antaa itselleen luvan torkkua:) niin sen pitääkin olla.. :)

Petriina kirjoitti...

Hienoja nuo vanhat yksilöt ! Meillä on kuusi kappaletta uusia, ei niissäkään ole moitteen sijaa, mutta vanhat ovat jotenkin mielenkiintoisempia tapauksia.

päivi kirjoitti...

VAU:)
Upea kello!
Krooninen väsymys täälläkin:(

tammikuisia auringonsäteitä odotellessa...

haliterkut
Päivi

päivi kirjoitti...

VAU:)
Upea kello!
Krooninen väsymys täälläkin:(

tammikuisia auringonsäteitä odotellessa...

haliterkut
Päivi

Marru kirjoitti...

Ompa upeita!
Väsymystä liikkeellä, hyvä ku jaksaa nämä kolme päivää... Viikonloppua odotellaan :)

Ninian By Hanna-Riikka kirjoitti...

Kyllä tekee pimeys temppunsa täälläkin. Pitää vain ajatella positiivisesti, että voiton puolella tässä pimeydessä taidetaan olla. Eiköhän se talvi sieltä jo ihan pian tule valaisemaan :)