keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tolix

Tolix-tuolit ovat ehdottomia suosikkejani, melkeinpä niitä rakastan, jos tuoleista niin voi sanoa. Tästä se alkoi. Muutaman olen hankkinut lisää. Pari uutta, ja loput vanhoja. Näihin olen kovin tyytyväinen, joskin mieleni tekevi vielä pari jakkaran mallisia, jotka ovat monikäyttöisiä.

Tolix chairs are my favourites. It begun from here. After that I have found some more of these charming chairs, a couple of new ones and the rest old.

EDIT: Minulta on pyydetty vinkkejä mistä Tolix-tuoleja voisi löytää. No, esim. huuto.netistä  on silloin tällöin myynnissä niitä.  Anne's Past & Present tuo uusia maahan, ja vanhojakin saattaa sieltä joskus löytyä. Yhden tuolini olen ostanut Antiikkikahvila Pehtoorista  Ja Wanilla Rosesta kannattaa kysellä. Ja jos mennään merta edemmäs kalaan, niin e-bay'ssa on ollut Tolixejä myynnissä. Butik Sophie'sta olen ostanut pari tuolia. Toinen varma tanskalainen nakki on K&Co. Ja googlettamalla löytynee lisää vinkkejä.

7 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voi kyllä. Ne ovat kivoja!
Onko niissä oikeasti hyvä istua muuten? :)
Voisin ottaa minäkin pari..

maiju kirjoitti...

Tuo kulahtanut on niin kaunis! Reissussakin kun oltiin, niin kyllä ne kahviloiden Tolixit vaan kiinnitti huomion.. mulle kelapais joku ihana punainen & kulunut :)

Sally kirjoitti...

Näitä ihastelin helmikuussa Tukholman huonekalumessuilla! Askossakin näytti olevan ainakin samantyylisiä ellei jopa samoja.

Mukavaa loppuviikkoa!

päivi kirjoitti...

Miekin tykkään:)
Valkeasta nelikosta haaveilen keittiönpöydän ääreen!

keskiviikkoterkut
Päivi

Mona Christin kirjoitti...

love these. but where do you find old tolix??

Hugs, mona c, norway

Hannis kirjoitti...

Moikka! Mulla on myös muutaman Tolixin mentävä aukko kotona :-) Hei onko sulla hyvää vinkkiä, mistä noita kannattaisi yrittää bongata?

Tiina kirjoitti...

Ihania ne onkin. Tosin, minulla on vasta yksi, galvanoitu teräs ja tykkään & tahtoisin lisää. :)