torstai 26. syyskuuta 2013

SECOND GRANIT STORE OPEN

Järjestyksessään toinen Granit-kauppa Suomeen avattiin tänään Helsingin Forumiin. Tulevana viikonloppuna tarkoituksenani on katsastaa uuden Granitin valikoima, myymälän tilat ja miljöö. Kokosin alla olevaan kollaasiin muutaman lempituotteistani Granitin nettisivuilta.
 
Second Granit store opened today in Helsinki. Going to see the store on becoming weekend. Gathered some of my favorite Granit products to below picture. 

Kuvat | Pictures: Granit


9 kommenttia:

kirjoitti...

siis mistä ihmeestä granitin sivuilta löytyy esim. noita lamppuja ?:D mie niiiiin vihaan niitä nettisivuja, en osaa varmaan käyttää niitä, en nimittäin löydä sieltä mitään kollaasinkaan juttuja :(

kirjoitti...

syy miksen löydä mitään ikinä taitaakin olla se kun oon aina valinnut englannin kielen :---D

AnuElina kirjoitti...

Ai, en tiennytkään että toinen Granit tulee melkein ensimmäisen naapuriin. Kiva! Tuon ison lasipullon ja korin voisin mieluusti kotiuttaa...jos tarvitsisin. Mutta kun en tarvitse, yritän olla nyt järkevä. :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Uujeah! Tiesin, että toinen on tulossa, mutta pitkään on ollut hiljaista ja nythän se sitten selvisi. Kiitos! :)

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Kivannäköisiä juttuja! En ole itse koskaan päässyt käymään Granitissa, mutta mieli tekisi kovasti, sieltä löytyisi varmasti paaaaaljon ihanuuksia! :)

Nuppu Home kirjoitti...

ohhoh, minä kun en ole ehtinyt vielä edes siihen ensimmäiseen! Mihin ihmeeseen kaikki aika katoaa...

Lady of The Mess kirjoitti...

Kun tuon shopin vielä saisi Turkuunkin - sisustustuotteita pitää päästä hypistelmään ennen ostoa;)
Mukavaa viikonloppua!

IMAGE black and white kirjoitti...

Ai että näyttää hyvältä. Pakko varmaan itsekin kurkata taas Granitin valikoimat netistä ja sitten suunnistaa vasta Forumiin. ;)

Rakkaudella Riikka kirjoitti...

Kävin myös viime viikonloppuna. Ostoskoriin olisi päätynyt dymo-laite, mutta ne olivat loppuneet. Lupasivat kuitenkin ystävällisesti ilmoittaa, kun lisää tulee :)