keskiviikko 25. syyskuuta 2013

TESTING COPPER

Ostin pullollisen kuparin väristä spraymaalia, ja olen etsinyt sille kohteita. Pari lasialustaa ja pallokoristetta joutuivat uhrikseni. Tarkoituksenani oli testata miellyttääkö trendivärinä jo hetken ollut kupari silmääni, sillä olen hangoitellut sitä vastaan pitkään. En osaa vieläkään päättää onko kupari minun juttuni vai ei. Toisaalta kupari ja konjakki väreinä ovat lähellä toisiaan, ja konjakin väristä tykkään kympillä, etenkin nahkajutuissa. Onkohan kuparissa liikaa metallin sävyä, joka vaivaa minua? Tiedä häntä.
 
Tänään alkoivat Kodin Ykkösen Sisustussäästöt, ja kotiin oli tullut aiemmin komea 40%:n aleskuponki, ja sen käytin hyväkseni. Josko huomenna ehtisen kuvaamaan hankintani.   
 
Sprayed a couple of coasters and ball ornaments with copper tone. My goal was to test how copper appeals to me as I have been against it. Still I am unsure if I like it or not. Although I like a lot cognac colour in leather, maybe copper has too much of  metal tone that bothers me.
 
 
 
 

8 kommenttia:

Essi / Esmeralda kirjoitti...

Näyttää tosi hyvälle ja sopii mielestäni oikein hyvin sun tyyliin. :)

Syhi / Syhinä-blogi kirjoitti...

Mitä materiaalia nuo pallot ovat? Nyt maalattuna ne ainakin näyttävät painaville :)

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Kuvassa näyttää kyllä ihan hyvältä.
Voihan olla että silmä vaatii tottumista. Ymmärrän kyllä sinua sikäli hyvin, ettei tuo kupari taida ihan minunkaan juttuni olla vaikka sitä aika paljon nykyään näkeekin. :) Hyvä idea testata kuparinsävyä spraymaalilla.

Elsa kirjoitti...

Pallot ovat jotain kevyttä matskua, olivat aiemmin hopean metallin värisiä.

Hannele kirjoitti...

Samaa oon miettinyt että saas nähdä alkaako kupari miellyttää jossain vaiheessa. Vielä se ei paikkaa meillä saa :)

Nuppu Home kirjoitti...

Samaa täytyy todeta kuin Hannelekin. Ei ole kupari löytänyt vielä tietään meidän kotiin ja epäilempä ettei löydäkään. Mutta vannomatta paras.

Silja Maaria kirjoitti...

Suhittu on täälläkin, joskaan en oo saanut maalin uhreja vielä blogiin asti näytille. Minusta tuo sprayn kuparisävy oli jotenkin liian tumma, ja tykästyinkin enemmän samalla kertaa maalattuihin kultaisiin juttuihin. Ja kultaa en sitten muuten ole voinut sietää kymmenennen ikävuoteni jälkeen... Hmm! Näin se mieli salakavalasti muuttuu. ;)
Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi kivoja!!