keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

KIVOJA KAUPPOJA TURUN ALUEELLA

Viime viikolla lähdettiin roadtripille yhdessä Fridan kanssa, kohteenamme Turku ja sen lähialue. Tarkoituksena oli piipahtaa kivoissa liikkeissä, pääpaino oli suurelta osin sisustusliikkeissä mutta mukaan mahtui muutakin.

Halikossa pysähdyimme extempore  - päätös syntyi salamannopeasti - Design Hill'ssa. josta löytyy suuri valikoima sisustustavaroita, vaatteita sekä ruokaa, sehän sopi meille nälkäisille.
Vatsat täynnä on hyvä edetä matkaa, kohteena kesäinen Naantali ja siellä Loviisan Aitan pop-up-kauppa. Ruskolla toki se alkuperäinen ja iso navettamyymälä mutta tämä riitti meille tähän hätään.

Naantalin Loviisan Aitan valikoimaa


Kurvasimme sitten Raisioon Putiikki Vanha-Vantoon. Suloinen puoti täynnä uusia ja vanhoja sisustus- ja lahjatavaroita. Puodin ympäristö on mitä romanttisin, sitä ympäröi lukuisat omenapuut, joiden alla muutama lammas laiduntamassa.

Putiikki Vanha-Vanto ja sen ihanuuksia

Sitten vihdoinkin nokat kohti Turkua ja sen tarjontaa. Denniksessä käväisimme syömässä makoisaa pizzaa, Dennis oli mukavasti muuttunut sisustukseltaan raikkaaksi ja viihtyisäksi. Sen jälkeen pitkin Linnankatua, jossa sijaitsee lukuisia kivoja puoteja. Ensin piipahdimme Sisustuksen Koodissa. jossa designia ja ajatonta muotoilua.

Kadun toisella puolella ihanista ihanin kukkakauppa Piia Jaala. Pieni mutta täynnä kukkia ja kasveja upeasti esiin laitettuna. Ja mitkä tuoksut! Ja minä niin hurraan ja liputan kivijalkapuodeille!

Piia Jaalan vieressä myös sisustusliike Ottomaani sekä Dots Turku, jossa muotia ja sisustustavaroita. Lisäksi Linnankadulta edellisten lähellä on minulla uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus,  Tyttö ja vuohi -puoti, jossa liputetaan kaukomaiden perinteille ja kehitysmaiden kädentaidoille. Tavaroita, joilla on tarina taustalla.

Tyttö ja vuohi-puodin tunnelmiaPaluumatkalla poikkesimme Paimioon Adalmiinan Helmeen, jossa meidät otti avosylin vastaan puodinpitäjä Annariina Yöntilä. Adalmiinan Helmi sijaitsee tunnelmallisessa vanhassa navettarakennuksessa. Tuoksuja ja kauniita sisustustavaroita.

Adalmiinan Helmen tunnelmia

 

Ei kommentteja: