sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

ASUNTOMESSUT 2017: VIISI KOHDETTA

Vuoden 2017 asuntomessut järjestetään Mikkelissä hienossa miljöössä Saimaan rannalla mäntymetsien keskellä 14.7. - 13.8.2017 välisenä aikana. Juhla-aikaa jokaiselle rakentajalle sekä sisustajalle. Osaltani messut on koluttu aurinkoisessa säässä, ja vaikka useampi blogi täynnä asuntomessupostauksia, niin tuuttaan minäkin tähän viisi kohdetta satunnaisessa järjestyksessä.
 
KANNUSTALON HARMAJA SAIMAA (kohde 6)
 
Kaksikerroksinen musta puuverhoiltu loft-tyyppinen talo, jonka suunnittelussa on selvästi otettu huomioon Saimaa-maisemat ja rannan muoto. Pintamateriaalit on suunnitellut Kirsi Valanti pettämättömällä värisilmällä ja kalustesuunnittelu on puolestaan Susanna Venton käsialaa. Parasta on sijainnin lisäksi isot terassit molemmissa kerroksissa, tunnelma, korkeus sekä yksityiskohtana sormipaneelit. Kaunis kokonaisuus!

HONKARAKENTEEN HONKA INK (kohde 10)

Kaksikerroksinen ulkoasultaan musta hirsitalo poikkeaa muusta talon ulkoprofiilin takia. Runsaasti luonnonmateriaaleja, kuten betonia ja puuta. Sisustussuunnittelusta vastaa Jonna Kivilahti. Parina positiivisena yksityiskohtana nostaisin esiin keittiön aamiaiskaapin sekä kaminan.


 

FISKARHEDENVILLAN AJATON (kohde 15)
 
Kaksikerroksinen vaalea hirsitalo, jonka pohja on selkeän looginen. Sisustuksen käsiala on Adalmiinan Helmen Annariina Yöntilan, joka käyttänyt harmonisia ja rauhoittavia värejä ja aitoja materiaaleja. Yksityiskohtia jotka miellyttävät on keittiön isohko saareke sekä yläkerran makuuhuoneen seinäkoriste = luutut rivissä - juu, tiedän kiinnittäväni huomion tärkeisiin asioihin :).
 Ne luutut!DESIGN-TALO PALA (kohde 2)
 
Yksikerroksinen musta puuverhoiltun talon L-mallinen pohjaratkaisu on selkeä. Avokeittiö sekä olohuone ovat toisessa päässä, kun taas makuuhuoneet sijoittuvat talon toiseen päätyyn omaan rauhaan muista tiloista. Sisustussuunnittelu Mikko Toppalan käsialaa. Parasta ovat mustan ja valkoisen balanssi, eteisen kalanruotolattialaatta sekä talon L-profiili.
  

MINUN LOFT OY:N Minun VALO (kohde 24)
 
Kaksikerroksinen loft-henkinen metallirunkoinen puuverhoitu talo on toiminnallinen kokonaisuus. Sisustuksessa yhdistyvät puu, teräs ja mikrosementti. Sisustuksesta vastaa Anita Koponen. Parasta ovat tilaa säästävät liukuovet makuuhuoneissa, valoisuus, korkeat tilat, taiteen käyttö seinillä sekä  ulkotilat. Hieno kokonaisuus!
 


 

Ei kommentteja: